Vikinglaina – Paras pikavippi 18 vuotiaille?

Lainaajat

heinä 17
Vikinglaina

Vikinglaina on eräs pikavippejä myös 18-vuotiailla tarjoavista yrityksistä. Siltä löytyykin eräs suurimmista vipeistä joita näin nuorena on mahdollista saada.

Heikkoutena ovat kuitenkin lyhyehköt maksuajat, sekä melko korkea nostokulu. Etuina taas alhainen ikäraja, sekä erittäin luotettava yritys sivustojen takaa.​

Vikinglainan pikavipit ja tarjonta

Vikinglainan kautta on mahdollista saada jopa 2000 euron lainan 18 vuotiaana, joka on eräs markkinoiden tämän hetken suurimmista näin nuorille lainaajlle.

Valitettavasti harvempia 18-vuotias voi tälläistä nostaa, sillä pisimmälläkin maksuajalla koko lainasumma pitää maksaa korkoineen takaisin viimeistään 90 päivän sisällä.​

Maksuaikavaihtoehtoina löytyy nimittäin vain 7, 14, 30, 60 ja 90 päivää. Se mitkä näistä 5 vaihtoehdosta ovat valittavissa riippuu lainan suuruudesta. Helposti näet lainan kustannukset ja vaihtoehdot Vikinglaina.fi osoitteesta.​

Vikinglainan omistajana on saman kansainvälinen yritys kuin mm Eurovipin kanssa, eli Global Fourfinance. Tämän takia kummallakin sivustolla on hyvin samanlaiset lainaehdot ja tarjotut summat.

Molemmissa paikoissa muodostaa suurimman osan kustannuksista lainoista perittävä nostokulu, joka tulee maksaa lainan takaisin sitten nopeasti tai hitaasti. Koska koron osuus kustannuksista onkin paljon pienempi kuin nostokulun, ei kokonaiskustannusten kannalta olekkaan niin suurta merkitystä sillä, kuinka nopeasti pikavipin maksaa takaisin.

Esimerkiksi 1000€ pikavipissä jokainen ylimääräinen kuukausi maksuaikaa maksaa noin 40 € eli noin 4 %. Nostokulu taas on kiinteä 30 %.

Mitä nopeammin lainan maksat takaisin, sitä enemmän tietenkin säästät. Säästö ei kuitenkaan ole läheskään niin merkittävä kuin joissakin muissa paikoissa. 

Pikavipin voi maksaa takaisin koska tahansa ilman kustannuksia. Huomioitavaa on kuitenkin, että tämä laina pitää maksaa kerralla takaisin, ei siis osissa kuten tavallista.

Tämän takia kannattaakin jo lainan aikana varautua siihen, että koko summa löytyy tililtä kun eräpäivä lähestyy. Muuten voi tulla kiirettä ja ongelmia.​

Kuinka hakea Vikinglaina vippi

Vikinglainan vipin hakeminen käy juuri niin helposti kuin vain voisi kuvitella asian hoituvan näin suuren ja kokeneen firman kautta.

Lainahakemus löytyy yrityksen sivuilta, ja sen saa täytettyä jo alle vartissa. Kun ensimmäinen laina on maksettu takaisin, voi seuraavia hakea sitten vaikka ihan tekstarin avulla.

vikinglaina kokemuksia

Hakemuksia voi jättää koska tahansa, ja niitä käsitellään myös yöaikaan. Kuitenkin rahat saa laittaa maksuun vasta seuraavan aamuna, jos hakemus on jätetty yöllä klo 23 jälkeen.

Kun olet saanut hyväksytyn päätöksen, siirretään rahat käyttöösi lähes heti päiväsaikaan, ja muuten aamulla heti kello 7.​

Vikinglainan pikavippien hakeminen onkin todella helppoa, ja kaikki sujuu todella hyvin.​

Vikinglaina yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Lainahakemuksesi voit jättää 24H puhelinnumeroon:
0600 030 65
(1.98,-/min + mpm/pvm)

Samasta numerosta saat myös arkisin asiakaspalvelua kello 10 -15 välisenä aikana. Mahdollista on myös jättää viesti sivuston kautta, jolloin saat vastauksen sähköpostitse.