Uusimmat Pikavipit (2021) – Top 5 Uudet Lainat

Pikavippi

touko 30
Uusi Pikavippi Avattu 2018 - Uudet Lainat ja Pikaluotot

Uusia lainoja ja pikavippejä tulee tarjolle aika ajoin, mutta monesti nämä voivat tulla tarjolle ilman sen suurempia fanfaareja. Tämän takia niiden löytäminen ei aina käy niin helposti, varsinkin kun Googlella on tapana arvostaa enemmän vanhoja sivustoja kuin uusia.

Tähän olemmekin sen takia keränneet uusimmat pikavipit 2020, ja lisäksi listaltamme löydät myös muita uusia lainoja mitä on lähiaikoina tarjolle tullut. Jos siis kiinnostaa katsoa hieman millaisia uusia lainoja on tarjolla, löydät nämä helpoiten listamme kautta.​

Sambla
 • Lainaa 1 000 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Kätevä keino kerralla vertailla melkein kaikki mahdolliset lainat sinun tilanteessasi

Lue lisää ja hae tästä >>

1

Samblan kautta voit tehdä vertailusta helpompaa, sillä täyttämällä vain yhden lainahakemuksen voit saada lukuisia tarjouksia eri lainapaikoista.

Voit valita näistä sopivan heti, tai rauhassa pohtia mikä laina on paras sinulle.

Palvelun käyttö ei sido lainaamaan, eikä maksa mitään sinulle!​

vertaaensin
 • Lainaa 1 000 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Kilpailuta lainat kerralla, ja varmista edullisimman koron saaminen tästä

Lue lisää ja hae tästä >>


Lainavertailujen tarkoitus on tehdä sinulle mahdollisimman helpoksi nähdä minkälaista lainaa tarjottaisiin juuri sinulle.

Koska lainojen hinnat ja ehdot vaihtelevat hakijan mukaan, on VertaaEnsin yksi parhaista keinoista selvittää sinulle tarjottavat lainat ilmaiseksi ja ilman sitoutumista jopa vartissa.​

Eikö löytynyt vielä sopivaa lainaa? Katso tästä laajempi lainavertailu!

Uusi pikavippi avattu

Uusia pikavippejä ei ole tullut tarjolla kovinkaan paljoa viimeisten parin vuoden aikana, vaan uusien lainojen tarjonta on keskittynyt todella paljon nykyään erilaisiin kulutusluottoihin ja muihin suurempiin lainoihin.

Pieniä vippejä tarjoavia lainapalveluja on selvästi vähemmän tullut enään, ja tämä ala alkaakin olla jo aika kilpailtu, ainakin näin voisi päätellä. Ei näiden tuleminen kuitenkaan ole täysin loppunut, ja osasta uusista lainapalveluista on mahdollista myös saada vieläkin pienempiä lainoja jos niin haluaa. Kuitenkin iso osa näistä tarjouksista koskee nykyään hieman suurempia lainoja, oli tämä sitten yli 500 euron tai 1000 euron lainoja.​

Uusimmat pikavipit 2018

Uusimpia pikavippejä olemme parhaamme mukaan keränneet ylle, ja sieltä voitkin katsoa päivittyvän listan näistä lainatarjouksista niin halutessasi.

Kannattaako niitä uusia pikavippejä sitten katsella, vai ottaa sitä lainaa jostain vanhasta ja hyväksi koetusta. Tämä on kysymys mihin ei ehkä ole täysin oikeaa vastausta, vaan monet ihmiset voivat olla hieman eri mieltä siitä, kumpi on parempi.

Tietenkin fiksua on miettiä asiaa myös siltä kannalta, että katsoo noita yksittäisiä lainoja, eikä pohdi asiaa tälläisissä ryhmissä. Joskus voi olla fiksumpaa ottaa uusi laina, mutta toisinaan voi parempia tarjolla olla vanhojen lainojen puolelta. Tilanne voi myös vaihdella hetken mukaan, ja tämän takia uusimmat lainat 2018 kannattaakin tarkistaa listalta ennen kuin tekee suoraan päätöstä tämän kysymyksen suhteen.​

Kummallakin on usein ne ovat hyvät ja huonot puolensa, jos ajatellaan siis näitä kahta kategoriaa ryhmissä keskenään. Jokaisella lainalla on tietenkin omat eronsa, mutta vanhojen ja uusien pikalainojen eroina ovat usein muutamat edut.

Uusissa lainoissa etuina voivat olla:​

 • Paremmat tarjoukset lainapaikkojen yrittäessä houkutella asiakkaita.
 • Uudenlaiset lainat mitä ei ole ehkä aivan samalla tavalla ennen tarjottu.
 • Kyky tuoda usein markkinoille paremmin jotain uutta kuin vanhoilla toimijoilla, joilla tarve uudistua on selvästi pienempi.

Niin sanottujen vanhojen lainojen etuna voi sitten olla mm.

 • Luotettavuus, varsinkin jos lainanantaja on tarjonnut lainoja jo vuosien ajan.
 • Ilmaiset pikalainat ja vastaavat tarjoukset, joita uudet lainapaikat eivät voi usein tarjota.
 • Paremmin hiotut systeemit ja henkilökunta, joka voi tehdä lainan hakemisesta helpompaa ja myös nopeampaa.

Uudet pikavipit maksuhäiriöiselle

Kun rehellisiä ollaan, tiedän että ainakin osa ihmisistä hakee niitä uusia pikavippejä sen takia, että he kuvittelevat niiden saamisen onnistuvan helpommin vaikka maksuhäiriömerkintää tai historiaa olisi takana.

Totuus kuitenkin on, että uudet lainapaikat tarkistavat hakijoiden luottotiedot siinä missä vanhatkin, ja tämä on aikalailla ehtona nykyään lainojen antamiseen niin pienillä kuin suurillakin toimijoilla. Lisäksi se tapahtuu nykyään niin helposti, ettei ole syytä miksi uudet lainamestat eivät tarkistaisi hakijoiden luottotietoja ennen kuin lainaa myönnetään.

Tämän takia on lähinnä ajanhukkaa tarkistella uusia lainapalveluja jos tarkoituksena on saada lainaa ilman luottotietoja. Se ei tule onnistumaan sen paremmin kuin muualtakaan.​

Uudet pikavipit pankkitunnuksilla

Nykyään kun jokainen netistä haettava laina voidaan hakea suoraan netistä, vaaditaan vippien hakemiseen aina pankkitunnukset. Tämä pätee varsinkin uusien lainojen suhteen, joiden saaminen ilman pankkitunnuksia on käytännössä mahdottomuus.

Uusia pikalainoja hakiessasi varmistat henkilöllisyytesi aina verkkopankkitunnusten avulla, ja niiden avulla voit myöskin allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan netin kautta elektroonisesti. Se onkin yksi iso syy sille, miksi lainan hakeminen netistä käy nykyään niin helpost ja nopeasti!​

Uudet vipit ja lainat 2018

No jos kerran sitten uusia pikalainoja on tarjolla vähemmän, niin mitä nämä uudet lainat 2018 vuonna sitten oikein ovat?

Jos tarkastellaan vaikka uusia lainoja vuosina 2016, 2017 ja 2018, huomataan että suurin osa niistä on erilaisia luottoja. Uusia kulutusluottoja, ja varsinkin joustoluottoja on tarjolle tullut enemmänkin, ja iso osa uusista lainoista onkin jompaa kumpaa näistä.

uusi lainapalvelu 2018

Usein näissä lainoissa minimilainasumma on noin 500 euroa, toisissa jopa 1000 euroa. Jos kuitenkin tämä ei ole ongelma, voi tälläistä joustoluottoa käyttää kuitenkin kuten pikaluottoa jos niin haluaa. Eli tässä mielessä se lainan muoto ei sinällään ole ongelma vaikka haluaisit vain perinteisin vipin. Kuitenkin koska luotoissa on keskimäärin korkeampi tuo lainasumma, niin siinä mielessä haasteita voi tulla jos haluaisit saada vain sen pienemmän vipin.

Toinen ryhmä mitä on jonkin verran tullut ovat erilaiset pankkilainat. Näitä tarjoavat erityisesti ulkomaalaiset pankit, ja näistä iso osa on tullut nyt joko Norjasta tai Virosta.

Näissä pienimmät lainasummat ovat usein tuolla 1000 euron kohdalla, ja lainaa voi sitten hakea jopa yli 20000 euroa tai selvästi tätäkin enemmän. Lainaa on kuitenkin vastaavasti sitten hieman hankalampi saada, ja tämän takia näiden käyttö on usein melko erilaista kuin pikavippien kanssa.

Tälläisiä uusia lainoja on kuitenkin siis tarjolla enemmänkin, ja jos tarkastelussa on uusimmat lainat 2018, niin iso osa niistä on jotakin näistä luokista. Useimmiten niitä voi kuitenkin käyttää kuin pikalainaa, mutta lainasumma vaatimus voi tehdä pienten uusien vippien saamisesta hankalaa.​

Uudet lainapalvelut

Toinen huomion arvoinen seikka on se, että harvempi uusimmista lainapalveluista on suomalainen alkujaan. Iso osa niistä on erilaisia ulkomaalaisia rahoituslaitoksia tai pankkeja, jotka ovat nytten alkaneet tarjota lainojaan myös Suomessa.

Siinä mielessä pikavippiala alkaakin olla aika kypsä, että kovin monia suomalaisia uusia lainapalveluja ei enää synny. Ala on niin sanotusti siis jo melko täynnä.

Tälläkin hetkellä kun katselee uusinta lainapalvelua, tulee se Tanskasta!​

Uusin pikalaina 2018

Toivottavasti tästä artikkelista on ollut apua etsiessäsi uusimpia lainoja ja pikavippejä vuonna 2018.

Päivitämme listaamme aina kun uusia lainapaikkoja avautuu, ja niistä kuulemme. Olemme aika hyvin perillä kun niitä avautuu, mutta joskus meilläkin voi kestää hetken ennen kuin olemme kaikista uusista vipeistä tietoisia.

Aina kun uusia lainatarjouksia kuitenkin tulee selville, lisäämme ne listaan heti kuin mahdollista!​