Suomilimiitti Kokemuksia – Jopa 2000 € ilman kuluja

Lainaajat

loka 07
suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitti on yksi mainostetuimmista ja tunnetuimmista pikalainoja netissä tarjoavista yrityksistä. Ja miksikö? No suuri syy on varmasti sen ensilainaajille luotu tarjous, joka on isompi kuin kenelläkään muulla.

Suomilimiitistä on nimittäin mahdollista saada nyt jopa 2000 € lainaa ilman mitään kuluja tai korkoja 15.11.2017 asti. Tämä tarjous on siis vain kuitenkin uusille asiakkaillle.

Suomilimiitti on osa J.W. Yhtiöiden lainasivustoja, joihin kuuluu monia muitakin vippitarjouksia.

Suomilimiitin lainat

Suomilimiitistä on mahdollista hakea ns. tililiuottoa, joka tarkoittaa että avaat heille luottotilin, jolta voit sitten ,myöhemmin tai vaikka heti tehdä nostoja niin halutessasi.

Itse luottotilin suuruus on 2000 € ,mutta nostoja ei tietenkään tarvitse tehdä näin paljoa jos ei niin halua. Vaikka luottoraja olisi tuo 2000 euroa, niin nostoja voi tehdä vaikka 100 euron erissä.​

Ja koska nostojen hinnat ovat aina 15 % nostetusta summasta, voi nostoja tehdä niin pienissä erissä kuin haluaa ilman ongelmia tai ylimääräisiä kuluja (lukuunottamatta ensimmäistä nostoa jossa tuo ensilainatarjous pätee)​.

Nostetulle summalla voi saada maksuajaksi jopa 50 kuukautta eli noin 4 vuotta.

Ja koska Suomilimiitin kustannukset muodostuvat paljolti nostosta veloitettavasta nostoproviisiosta, ei pidemmän maksuajan ottaminen nosta lainan hintaa samalla tavalla kuin joissakin muissa paikoissa.​

Suomilimiitin lainan takaisinmaksun voi myös muuntaa hieman joustoluoton tyyliseksi pyytämällä maksuvaihtoehdoksi osamaksua.​

Tällöin maksat joka kuukausi takaisin lainasta vähintään 20 % nostetusta ja vielä avoimena olevasta saldosta, tai ainakin 50 €. Suurilla summilla tämä voi nousta liian suureksi, mutta joissakin tapauksissa tämä voi olla hyvä vaihtoehto.

Etuna tällöin on se, että lainaa saa maksaa takaisin nopeammin jos rahaa jää käteen, ja täten se sopii mm. heille, joiden tulot ja menot vaihtelevat enemmän kuukaudesta toiseen.​

Suomilimiitin ilmainen ensilaina

suomilimiitti

Suomilimiitin tarjoama ensimmäinen ilmainen laina on ehdottomasti markkinoiden suurin tällä hetkellä. Nyt aina 15.11.2017 asti se on jopa 2000 €!

Tämä pätee siis ensimmäiseen tekemääsi nostoon luottotililtäsi, ja vain asiakkaille jotka eivät ole aikaisemmin lainanneet Suomilimiitiltä.

Huomoi kuitenkin, että koko laina pitää olla maksettuna takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Näin ollen maksuaikaa on noin 60 - 30 päivää, riippuen milloin lainan nostat.

Jos näin ei tee, joutuu maksamaan normaalit kustannukset + rangaistusmaksut. Älä siis ota liian suurta ensilainaa, jotta et joudu ongelmiin. 

Lainan hakeminen

Saat avattua luottotilin nopeasti ja helposti Suomilimiiitin kotisivujen kautta, ja hakemuksen täyttö käy myös hyvin nopeasti ja helposti.

Kun tili on auki, voit tehdä siltä nostoja kännykän tai netin kautta kellon ympäri. Ensimmäinen nosto maksetaan sinulle vain 7 - 23 välisenä aikana, mutta jatkossa voit saada nostoja myös öisin.​

Suomilimiitti kokemuksia

Suomilimiitti kokemuksia lukiessa löytyy melko tavanomaisia kommentteja ja kritiikkejä.

Kiitosta se saa erityisesti juuri tästä ensilainatarjouksestaan, joka on juuri sellainen kuin sanotaan.

Mutta negatiivista palautetta se on saanut hinnoittelustaan, jota ainakin jotkut valittavat liian monimutkaiseksi. Ja jos lainaa ei makseta takaisin ajoissa, ei Suomilimiitti ole sieltä kärsivällisemmästä päästä vaan homma voi tulla aika vaikeaksi ja kalliiksi.

Tämän takia Suomilimiitti lainaa ottaessa onkin hyvä ehkäpä olla vielä tarkempi kuin tavallisestikkin, että sinulla on rahkeet se maksaa takaisin sovituilla ehdoilla. Muuten voi tulla ikäviä kokemuksia.​

Tässä muutamia esimerkiksi poimittuja Suomilimiitti kokemuksia:​

Onko kenelläkään kokemusta suomilimiitistä? Minulle myönsivät 2000 euron limiittirajan,josta nostin vain 600e ja nyt kun olisin nostanut lisää niin ilmoittivatkin etteivät myönnä lainaa! silti omalla limiittisivullani on että minulla 2000e limiitti josta käyttämäti vielä 1400!! Ja mainostavat omalla sivullan että myönnettyä limiittiä voi vapaasti käyttää silloin kuin haluaa ja tehdä nostoja. kuinka muilla?

juupajuu111111111
Suomi24 keskustelu

Suomilimiitti Arvostelu

Suomilimiitin ensilainatarjous on niin hulppea, että sen käyttäminen kannattaa ehdottomasti tehdä jos vielä ei ole kyseistä paikasta lainaa hakenut.

Normaaleilta hinnoiltaan lainat ovat keskitasoa, ja ehdotkin hyvin tavalliset.​ Ei mitenkään huonot, mutta eivät mitenkään parhaatkaan.

Suomilimiitti ansaitsee kuitenkin 4,5 tähteä erityisesti tämän ensilainatarjouksen takia, Ole kuitenkin erityisen tarkkana, että saat lainan maksettua takaisin ajoissa. Muuten ongelmia tulee helposti.

Hyvät puolet

  • Ilmainen ensilainatarjous on markkinoiden paras
  • Lainahakemus lyhyt ja yksinkertainen
  • Luotettava lainaaja
  • Mahdollisuus monipuolisiin maksuaikavaihtoehtoihin

Heikkoudet

  • Nostokulun takia lyhytaikaiset lainat suhteessa kalliita
  • Luottojen hintoja välillä hieman vaikea arvioida.
  • Ei tarjoa paljon apua, jos ongelmia maksaa laina ajoissa.