Pikavippi Pitkällä Maksuajalla (2021) – Parhaat Pikalainat

Pikavippi

heinä 16
pikavippi pitkällä maksuajalla

Pikavippi pitkällä maksuajalla voi kuullostaa hieman hassulta, mutta aina pikavippien ei tarvitse olla niin pikaisia kuin ajatellaan.

Tietenkin jokainen tulkitsee pitkän maksuajan eri tavalla, mutta tähän artikkeliin olemme listanneet pikavippejä, joiden maksuaika on mahdollisimman pitkä. Kuitenkin jos haluat usean vuoden maksuaikoja, kannattaa yleensä katse kohdistaa enemmän kulutusluottojen suuntaan, jossa maksuaikaa voi helposti olla tarjolla useampiakin vuosia.

Tässä kuitenkin listaus pisimmistä maksuajoista, mitä on pikavipeissä tarjolla.​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Näppärä tililuotto ja rahat tilillesi tulevat todella nopsaan!

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar on eräs parhaista uusista 18 vuotiaille tarjolla olevista lainoista.

Voit avata oman tililuoton, ja tehdä nostoja omaan tahtiin. Maksuaikataulua voit määrittää myös todella joustavasti.​

lainasto-pikalaina
 • Lainaa 100 - 400 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Edullinen pieni pikalaina 12 kuukauden maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Lainasto tarjoaa nopeaa pikalainaa 12 kuukauden maksuajalla, jota voit hakea nopeasti netistä ilman liitteitä.

Lainan korkokin on edullisemmasta päästä, jonka lisäksi pidempi maksuaika tekee takaisinmaksusta helpompaa pienillä kuukausierillä.

Tarjolla 100 - 400 pikalainaa.​

Limiitti
 • Lainaa 100 - 2000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Näppärä tililuotto hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, josta sitten saat tehdä nostoja omaan tahtiin aina luottorajaan saakka.

Luottorajaa voit saada 500 tai 2000€. Ensimmäinen nosto nyt ilman nostokuluja!​

Bluefinance
 • Lainaa 100 - 700 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Uusille asiakkaille tarjolla 30 päivän ilmainen vippi

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financen pikavippi on eräs parhaista 18-vuotiaille tarjolla olevista vipeistä.

Maksuaikaa tällä lainalle on normaalisti 12 kk, mutta voit ottaa myös uutena asiakkaan ilmaisen vipin 30 päivän maksuajalla.​

Eikö löytynyt vielä sopivaa lainaa? Katso tästä laajempi lainavertailu!

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Se mikä luokitellaan pitkäksi maksuajaksi pikavipeissä on yleensä täysin eri kuin esimerkiksi joustoluotoissa tai autolainassa. Pikavipit ovat nimensä mukaisesti pikalainoja, jolloin ne yleensä on suuniteltu äkilliseen rahapulaan, ja sen jälkeen nopeasti takaisin maksettavaksi. Niiden englanninkielinen nimikin on payday loan, joka viittaa siihen, että nämä lainat maksettaisiin takaisin seuraavan palkkapäivän yhteydessä.

Pitkään tämä oli Suomessakin tilanne. Kun pikavipit Suomeen tulivat, oli tavallista että ne piti maksaa takaisin viimeistään 30 päivän sisällä, 60 päivää oli jo anteliasta.​

Iso kiitos on varmasti kovalla kilpailulla alalla tänäpäivänä sille, että nykyään on kyllä aivan mahdollista saada lainaa pidemmälläkin maksuajalla, joskin pisimmät ajat löytyvät ehdottomasti luottojen puolelta.

Joistakin paikoista on mahdollista kuitenkin saada hieman enemmän maksuaikaa, 6 kuukautta ollen aika tavallinen pidempi aika, mutta muutamassa firmassa voi aikaa saada jopa vuoden tai 2.​ Yleensä nämä kuitenkin vaativat jo hieman suurempia vippejä.

Tarvitsetko todella pitkän maksuajan?​

En tiedä mikä taloudellinen tilanteesi on, mutta on hyvä pohtia hieman ennen kuin hakee lainaa, että kuinka paljon sitä laina-aikaa oikeasti tarvitsee.

Monesti olen kuullut ihmisten ajattelevan, että mitä pidempi laina-aika, sitä parempi se on. Ja ymmärrän kyllä mistä tämä johtuu, sillä mitä enemmän aikaa on lainaa maksaa, sitä pienemmissä kuukausierissä sitä saa maksaa takaisin. Ja tämä saa helposti lainan tuntumaan halvemmalta ja mukavemmalta.

Sama on myös osamaksuissa kaupoissa. Kun vaihtoehtona on maksaa 100 € 5 kuukauden ajan, tai vaikka 50€ 12 kuukauden ajan, niin tuo jälkimmäinen vaikuttaa paljon paremmalta diililtä.

Lainoissa on kuitenkin hyvä käyttää järkeä, ja älytä se, että mitä nopeammin sen maksaa takaisin, sitä halvemmaksi se tulee. Pitkä maksuaika voi tuntua kivemmalta kun lainaa maksaa pienissä erissä takaisin, mutta se tekee koko lainasta monesti jopa huomattavasti kalliimman kuin jos se maksettaisiin takaisin nopeasti.

Vaikka tarjolla olisi siis pikavippi pitkä laina aika, ei sitä aina kannata ottaa jos on mahdollista maksaa se takaisin nopeammin. Vippi vuoden maksuajalla voi tulla huomattavasti kalliimmaksi kuin saman kokoinen laina 6 kuukauden maksuajalla.​

On kuitenkin tilanteita, jossa on vain pakko ottaa pidempiä maksuaikoja. Esimerkiksi jos tarvitsee suurempaa lainaa, mutta ei ole varaa maksaa sitä takaisin kovin suurissa erissä, on pitkä laina-aika ainoita vaihtoehtoja tälläinen vippi saada. Tällöin pikavippi pitkällä maksuajalla onkin toimiva vaihtoehto.

Jos sinulla kuitenkin on rahkeita maksaa lainaa takaisin nopeamminkin, kannattaa se tehdä, sillä siinä säästää selvää rahaa lainan kustannuksissa ja koroissa.​