Pikavippi 19v – Mikä on Paras Laina Vuonna 2021?

Pikavippi

maalis 15

19-vuotiaana voi olla hieman vaikeampaa löytää sopivia lainapaikkoja, sillä 20 vuoden ikäraja on nykyään se tavallisin ikäraja mitä nettilainoissa on.

Kuitenkin 19v lainaajille on myös tarjolla monia hyviä lainoja, ja tähän olemme keränneet kaikki sellaiset vertailuun. Säädä iäksesi vertailussa myös 19v, niin saat ne lainat näkyviin helposti ja nopeasti!​

Creditstar
 • Lainaa 50 - 2000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Näppärä tililuotto ja rahat tilillesi tulevat todella nopsaan!

Lue lisää ja hae tästä >>


Creditstar on eräs parhaista uusista 18 vuotiaille tarjolla olevista lainoista.

Voit avata oman tililuoton, ja tehdä nostoja omaan tahtiin. Maksuaikataulua voit määrittää myös todella joustavasti.​

lainasto-pikalaina
 • Lainaa 100 - 400 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Edullinen pieni pikalaina 12 kuukauden maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Lainasto tarjoaa nopeaa pikalainaa 12 kuukauden maksuajalla, jota voit hakea nopeasti netistä ilman liitteitä.

Lainan korkokin on edullisemmasta päästä, jonka lisäksi pidempi maksuaika tekee takaisinmaksusta helpompaa pienillä kuukausierillä.

Tarjolla 100 - 400 pikalainaa.​

Limiitti
 • Lainaa 100 - 2000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Näppärä tililuotto hyvällä tarjouksella

Lue lisää ja hae tästä >>


Limiitti.fi palvelusta voit avata oman luottotilin, josta sitten saat tehdä nostoja omaan tahtiin aina luottorajaan saakka.

Luottorajaa voit saada 500 tai 2000€. Ensimmäinen nosto nyt ilman nostokuluja!​

Simplia
 • Lainaa 500 - 40000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Selvitä nopeasti minkälaisia lainoja eri paikat tarjoaisivat juuri sinulle!

Lue lisää ja hae tästä >>


Simplian kautta myös 18-vuotiaat voivat kilpailuttaa lainansa, ja tätä kautta selvittää helpoiten millaisia lainatarjouksia he saisivat useammasta netin lainapaikasta yhden hakemuksen avulla.

Käyttö ilmaista eikä sido sinua mihinkään!​

Eikö löytynyt vielä sopivaa lainaa? Katso tästä laajempi lainavertailu!

Pikavippi 19 vuotiaalle heti

20 vuotta on nykyään kaikkein tavallisin ikäraja mitä eri lainapalvelut ovat asettaneet, ja suunta on ollut vuosien saatossa ylöspäin. Tämän takia niin 18-vuotiailla kuin 19 vuotiaillakin on usein vaikeuksia hieman löytää se paras pikavippi, kun niin monet lainapaikat ovat heiltä ovensa sulkeneet.

Tähän vertailuun olemmekin sen takia keränneet näitä 19-vuotiaille avoimia lainoja, jotta voisit mahdollisimman helposti ja nopeasti selata ne lävitse, ja tehdä vertailua lainojen suhteen joita voit oikeasti saada!

Periaatteessa 19-vuotiaana lainan saaminen ei usein ole oikeastaan sen vaikeampaa muuten kuin 20v tai 21 vuotiaanakaan, mutta iso osa paikoista hylkää suoraan hakemukset jonka takia valikoima on pieni.

Mikäli kuitenkin lainapaikka ottaa vastaan myös nuorempia hakijoita, ei se itse hakuprosessi tai lainan saanti ole usein sen vaikeampaa kuin vanhemmillakaan.​

Pikavippi 19v

Miksi ikäraja 19v

Lain mukaan lainaajat saavat tehdä lainasopimuksia oikeustoimikelpoisten ihmisten kanssa, joka käsittää yleisesti siis yli 18-vuotiaat. Miksi sitten niin moni paikka on nostanut ikärajansa tätä suuremmaksi?

Iso syy tälle on Eduskunnan asettama korkokatto, joka astui voimaan vuonna 2013. Sen seurauksena rajoitettiin erityisesti pienten pikavippien korkoa, joka niistä siis saa veloittaa.

Samaan aikaan monet lainapaikat ovat huomanneet, että nuoremmilla lainaajille on usein enemmän ongelmia maksaa lainansa takaisin. Se johtuuko tämä huolimattomasta lainauksesta, väliinpitämömyydestä tai heikoista tuloista on heidän puolestaan irrelevantia, mutta he ovat huomanneet että usein nykyisillä korkorajoilla lainaaminen nuoremmille ei ole niin kannattavaa.

Ja tämän takia useampi lainamesta on tämän lopettanut kokonaan.​

Se on sinällään harmi, sillä moni 19 vuotias olisi kyllä valmis ottamaan ja maksamaan lainan ajoissa, mutta valitettavasti lainoittajat joutuvat menemään todennäköisyyksien mukaan. Tämän takia pikavippi 19v on selvästi vaikeampi saada kuin vaikka 22 vuotiaana.

Onneksi kuitenkin hyviäkin lainoja on tarjolla 19 vuotiaille, ja lainan saanti ei ole mitenkään mahdotonta. Jos siis tarvitset pientä rahallista apua, katso lista avoimista paikoista yläpuolelta ja laita hakemus matkaan vaikka jo tänään. Rahat saat tilillesi useimmista paikoista myös 19 vuotiaana jo alle tunnissa!​