Netistä Lainaa (2021) – Katso Parhaat Nettilainat

Lainat

maalis 15

Nettilainoja on tarjolla monenlaisena ja monin eri summin ja ehdoin. Valintaa ei myöskään helpota lukuisat eri lainapalvelut, joista jokainen väittää olevansa se paras.

Tähän artikkeliin olemm keränneet parhaat nettilainat, vertailleet niitä ja yrittäneet tehdä sinulle mahdollisimman helposksi hakea netistä lainaa näin vuonna 2018. Tässä onkin laaja listaus nettilainoista mitä tällä hetkellä on tarjolla.​

Onko vaikea hakea netistä lainaa

Nykyään on todella helppoa hakea lainaa netistä, mutta muutaman valmistelun avulla se käy vieläkin helpommin. Nopeiten se nimittäin käy, kun otat mukaan koneen tai kännykän ääreen valmiiksi verkkopankkitunnukset ja palkkakuitin.

Aina ei liitteitä tarvita, mutta erityisesti ne paremmat lainapaikat usein kyllä vaativat palkkakuitin tai sitä vastaavan tulotositteen lähettämistä hakemuksen yhteydessä. Onneksi sen voi lähettää helposti vaikka kännykän avulla, jos vaikka kotoa ei helposti löydy skanneria käyttöön.​

Lainanhakuprosessi on melko samanlainen yleensä, hait sitten pikavippiä, pikalainaa tai joustoluottoakin.

Ensiksi menet vain jonkin lainapalvelun sivuille (valitse sopivan oloinen laina listaltamme), ja sieltä löytyy yleensä kyllä selkeästi jo etusivulta lainahakemus.

Sen täyttämiseen ei useimmille mene 10 minuuttia enempää, ja tähän kuuluu henkilöllisyyden varmentaminen pankkitunnusten avulla. Usein lähetät lopuksi vielä liitteena palkkatositteen, ja tämän jälkeen saat sitten lainapäätöksen joko heti tai ainakin hyvin pian.

Mikä parasta, hakemuksia voi jättää ja ne käsitellään usein 24/7, joten lainaa voit hakea myös viikonloppuna tai yöllä. Kuitenkaan yöaikaan jätettyihin hakemuksiin ei saa maksaa lainaa ulos ennen kuin seuraavana aamuna klo 7, joten rahaa ei oikein mistää saa yöaikaan, varsinkaan uudet lainaajat.​

Netistä Lainaa - Katso Parhaat Nettilainat 2018

MIten nettilainat eroavat toisistaan?

Nykyään on tarjolla todella moninkirjava kokoelma erilaisia nettilainoja, ja usein jokin niistä on parempi toisissa tilanteissa, kun taas toiset sitten eri tilanteissa. Tämän takia onkin vaikea antaa suoraan suosituksia parhaista lainoista, ilman että tietää mikä on tilanteesi ja millaista lainaa haet. Esimerkiksi suositukset 19 vuotialle ja helppoa pikavippiä etsivälle ovat usein erilaiset.

Tämä onkin yksi syy miksi olemme keränneet sivustollemme paljon artikkeleita, jotka käsittelevät lainan hakemisesta ja vertailua eri tilanteissa oleville ihmisille.

Toisaalta tämä tarkoittaa myös sitä, että kun haet sopivaa nettilainaa, joudut hieman miettimään omaa tilannettasi. Ylle olemme listanneet ja vertailleet monia tarjolla olevia lainoja, joiden avulla toivomme tekevämme tästä vertailusta mahdollisimman helppoa.

Joudut kuitenkin aina hieman käyttämään omia aivojasi, ja pohtimaan mikä laina olisi sinulle se paras. Yleisiä vaihtoehtoja ovat mm. lainasumma, haluttu kuukausierä, paljonko maksuaikaa tahdot ja muut ehdot mitkä voivat vaihdella.

Kun siis etsit parasta nettilainaa, katso listamme ylhäältä ja laita lainat järjestykseen. Toivottavasti löydät sopivan lainan helposti, ja voit tietenkin laittaa kommentteja ja ideoita alhaalta löytyvän kommenttikentän kautta jos niitä on.​