Paras Halpa Laina Heti – Katso Halvin Laina (2021)

Lainat

maalis 15

Halvat lainat kiinnostavat aina, ja onhan se nyt kivempi saada lainaa edullisesti kuin maksaa siitä turhan paljon. Tämän takia olemmekin laatineet tämän vertailun, johon olemme koonneet halvimpia lainoja ja parhaita edullisia lainoja mitä vuonna 2018 on tarjolla.

Selaa valikoimaa, ja hae oma halpa laina vaikka jo tänään!​

Kuinka saada halpa laina

Se mikä voidaan luokitella halvaksi lainaksi ja mikä ei riippuu tietenkin näkökannasta sekä myös lainan ominaisuuksista. Laina on keskimäärin aina kalliimpi jos

  • Haetaan pienempää lainaa
  • Otetaan lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
  • Lainaaja on nuorempi tai vähätuloinen
  • Tahdotaan enemmän joustoa lainan maksuun

Osittain lainaamista voikin ajatella myös ostotapahtumana, jossa on mahdollista saada erilaisia lisävarusteita jotka kuitenkin nostavat sitten lainan hintaa. Jos tahtoo esimerkiksi pidempää maksuaikaa, enemmän joustoa takaisinmaksuun tai muita etuja, on niitä usein mahdollista saada mutta ne samalla nostavat lainan hintaa.

Samaten pienissä vipeissä on usein kovemmat korot kuin isoissa lainoissa, joskin euroina laskettuna nämä tulevat kuitenkin halvemmaksi. Usein voikin tulla hieman erilaisia tuloksia jos etsii halpaa lainaa ja katsoo vertailua euroina tai suoraan korkoprosentteina.​

Paras Halpa Laina Heti - Katso Halvin Laina 2018

Kaikkein halvin laina on usein mahdollista saada seuraavat ehdot täyttävillä hakijoilla:

  • Hakijan tulot ovat suuret verrattuna lainan summaan
  • Hakijalla on ehkä vakuuksia tai takaajia (ei usein päde netissä)
  • Hakija on vähintään 23 tai 25 vuotias
  • Hakija hakee suurempaa lainaa, ja ottaa sille pidemmän maksuajan (Korko pienin, mutta ei välttämättä kuitenkaan halpa)

Usein kuitenkin isoimmat säästöt tulevat ihan sillä, että vertailaa lainat ja valitsee sopivan lainapaikan mistä se vipin hakee. Varsinkin kun ottaa huomioon, että moniin noihin seikkoihin on aika vaikea vaikuttaa lyhyellä tähtäimellä, niin usein on viisainta vähän vertailla ja ehkä jopa kilpailuttaa lainansa ja täten saada sen hinta alas.

Etsit sitten ylipäätänsä halpaa lainaa tai sitä halvinta lainaa, katsele rauhassa yläpuolelta löytyviä lainoja, ja mieti mikä niistä sopisi parhaiten sinulle. Hinta on iso asia, mutta ei todellakaan ainoa, jonka takia myös muut seikat kannattaa pitää mielessä, Monesti se kaikkein edullisin pikalaina ei ehkä ole kuitenkaan se paras, vaan joku halvoista voi olla hieman parempi muilla osin, jonka takia se kannattaa kuitenkin ottaa sen tilasta.