Lainaa Ilman Liitteitä Heti (2021) – Katso Lainapaikat!

Lainat

maalis 15

Useimmat paikat vaativat liitteiden lisäämistä hakemukseen, joka yleensä tarkoittaa palkkakuitin tai vastaavan tulotositteen esittämistä. Kuitenkin muutamia pieniä lainoja on mahdollista saada myös ilman liitteitä.

Bluefinance
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Ensimmäinen kuukausi ilman nostokuluja tai korkoa uusille asiakkaille

Lue lisää ja hae tästä >>


Blue Financen pikavippi on eräs parhaista vielä 18-vuotiaille tarjolla olevista vipeistä vuonna 2020.

Se on erittäin helppo hakea ilman liitteitä. Lisäksi se tarjoaa luotettavan luoton, jota voi käyttää hyvin joustavasti melkein miten vain haluat.

vertaaensin
  • Lainaa 1 000 - 60 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Kilpailuta lainat kerralla, ja varmista edullisimman koron saaminen tästä

Lue lisää ja hae tästä >>


Lainavertailujen tarkoitus on tehdä sinulle mahdollisimman helpoksi nähdä minkälaista lainaa tarjottaisiin juuri sinulle.

Koska lainojen hinnat ja ehdot vaihtelevat hakijan mukaan, on VertaaEnsin yksi parhaista keinoista selvittää sinulle tarjottavat lainat ilmaiseksi ja ilman sitoutumista jopa vartissa.​

Sambla
  • Lainaa 1 000 - 60 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Kätevä keino kerralla vertailla melkein kaikki mahdolliset lainat sinun tilanteessasi

Lue lisää ja hae tästä >>

3

Samblan kautta voit tehdä vertailusta helpompaa, sillä täyttämällä vain yhden lainahakemuksen voit saada lukuisia tarjouksia eri lainapaikoista.

Voit valita näistä sopivan heti, tai rauhassa pohtia mikä laina on paras sinulle.

Palvelun käyttö ei sido lainaamaan, eikä maksa mitään sinulle!​

Miksi hakea lainaa ilman liitteitä

Yleisimmät syyt miksi halutaan hakea lainaa ilman liitteitä ovat joko se, että niitä ei yksinkertaisesti ole, tai sitten niiden liittäminen ja lähettäminen on vaikeaa tai mahdotonta.

Jälkimmäisen suosio on kuitenkin laskenut selvästi, sillä nykyään moniin paikkoihin voi kopion tai kuvan palkkakuitistaan lähettää vaikka kännykän kameralla otettuna kuvana, joten erillistä printteriä tai skanneria ei yleensä edes tarvita.

Yleisin syy miksi liitteet voivat sitten puuttua on yleensä työttömyys. Silloin voi olla vaikea lähettää palkkakuittia, mutta on hyvä huomata että pieniin lainoihin riittää usein myöskin todiste työttömyyskorvauksesta tai vastaavasta. Vaikka lainaa työttömänä onkin vaikeampi saada eikä se onnistu joka paikasta, on se mahdollista kuitenkin tietyistä paikoista joita käsitellään enemmän niihin keskittyvässä vertailussa.

Lainaa Ilman Liitteitä Heti

Oikeastaan siis vuonna 2018 on aika vähän kunnon syitä miksi liitteitä ei voisi lähetttää, ja tämän takia suosittelemmekin sen pienen vaivan käyttämään, sillä lainatarjonta kasvaa todella paljon.

Toinen vaihtoehto mikä on käytössä erityisesti pikavippejä heti tarjoavissa paikoissa on ns. Instator -niminen palvelu.​ Tällöin yleensä annat koneelle oikeuden käydä lävitse viimeisten 1 - 3 kuukauden tiliotteesi, jonka perusteella se tekee sitten lainapäätöksen.

Tällöin ei yleensä tarvitse lähettää erillisiä liitteitä, sillä kone näkee tilitiedoistasi miten olet saanut tuloja ja mitkä ovat menosi. Tämä on myös yksi vaihtoehto, ja tämä systeemi on käytössä yhä useammassa lainapalvelussa.

Joskus harvoin voit kuitenkin tarvita liitteitä myös näiden kanssa, joka on pieni miinus ja voi olla vaikea tietää milloin näin on kyse ja milloin ei. Useimmiten kuitenkaan jos tämä palvelu on käytössä, ei myöskään liitteitä tarvitse lähettää.​

Jos kuitenkin ehdottomasti haluat hakea pikavipin ilman liitteitä, niin mahdollista on se, mutta ei kannattavaa.

Katso lista näistä paikoista yläpuolelta.​

Suosittelemme kuitenkin lämpimistä niiden liitteiden kaivamista esille ja sen kuvan ottamista jos se mitenkään vain on mahdollista. Se tekee lainan hakemisesta tänäpäivänä paljon helpompaa, ja avaa ovet mm. suurempiin lainoihin ja usein myös edullisempiin lainoihin.

Pakko ei ole, mutta hyvin lämpimästi se on suositeltavaa!​