Lainaa Ilman Liitteitä Heti (2018) – Katso Lainapaikat!

Lainat

maalis 15

Useimmat paikat vaativat liitteiden lisäämistä hakemukseen, joka yleensä tarkoittaa palkkakuitin tai vastaavan tulotositteen esittämistä. Kuitenkin muutamia pieniä lainoja on mahdollista saada myös ilman liitteitä.

Miksi hakea lainaa ilman liitteitä

Yleisimmät syyt miksi halutaan hakea lainaa ilman liitteitä ovat joko se, että niitä ei yksinkertaisesti ole, tai sitten niiden liittäminen ja lähettäminen on vaikeaa tai mahdotonta.

Jälkimmäisen suosio on kuitenkin laskenut selvästi, sillä nykyään moniin paikkoihin voi kopion tai kuvan palkkakuitistaan lähettää vaikka kännykän kameralla otettuna kuvana, joten erillistä printteriä tai skanneria ei yleensä edes tarvita.

Yleisin syy miksi liitteet voivat sitten puuttua on yleensä työttömyys. Silloin voi olla vaikea lähettää palkkakuittia, mutta on hyvä huomata että pieniin lainoihin riittää usein myöskin todiste työttömyyskorvauksesta tai vastaavasta. Vaikka lainaa työttömänä onkin vaikeampi saada eikä se onnistu joka paikasta, on se mahdollista kuitenkin tietyistä paikoista joita käsitellään enemmän niihin keskittyvässä vertailussa.

Lainaa Ilman Liitteitä Heti

Oikeastaan siis vuonna 2018 on aika vähän kunnon syitä miksi liitteitä ei voisi lähetttää, ja tämän takia suosittelemmekin sen pienen vaivan käyttämään, sillä lainatarjonta kasvaa todella paljon.

Toinen vaihtoehto mikä on käytössä erityisesti pikavippejä heti tarjoavissa paikoissa on ns. Instator -niminen palvelu.​ Tällöin yleensä annat koneelle oikeuden käydä lävitse viimeisten 1 - 3 kuukauden tiliotteesi, jonka perusteella se tekee sitten lainapäätöksen.

Tällöin ei yleensä tarvitse lähettää erillisiä liitteitä, sillä kone näkee tilitiedoistasi miten olet saanut tuloja ja mitkä ovat menosi. Tämä on myös yksi vaihtoehto, ja tämä systeemi on käytössä yhä useammassa lainapalvelussa.

Joskus harvoin voit kuitenkin tarvita liitteitä myös näiden kanssa, joka on pieni miinus ja voi olla vaikea tietää milloin näin on kyse ja milloin ei. Useimmiten kuitenkaan jos tämä palvelu on käytössä, ei myöskään liitteitä tarvitse lähettää.​

Jos kuitenkin ehdottomasti haluat hakea pikavipin ilman liitteitä, niin mahdollista on se, mutta ei kannattavaa.

Katso lista näistä paikoista yläpuolelta.​

Suosittelemme kuitenkin lämpimistä niiden liitteiden kaivamista esille ja sen kuvan ottamista jos se mitenkään vain on mahdollista. Se tekee lainan hakemisesta tänäpäivänä paljon helpompaa, ja avaa ovet mm. suurempiin lainoihin ja usein myös edullisempiin lainoihin.

Pakko ei ole, mutta hyvin lämpimästi se on suositeltavaa!​