Koroton Pikavippi (2021) – Vippi ilman korkoa!

Pikavippi

heinä 13
koroton pikavippi

Koroton pikavippi? Kuullostaa kyllä aika mahdottomalta idealta. 

Kuitenkin tämä on aivan totta, ja nykyään on jopa useammasta paikasta mahdollista hakea ja nostaa oma pikavippi ilman korkoa. Siinä on kuitenkin joitakin asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen kuin ryntää tälläistä hakemaan.​

Miksi kukaan antaisi pikavipin ilman korkoa?

En voi oikein kieltää, että ajatus tälläisestä korottomasta pikavipistä kuullostaa mahdottomalta. Totta puhuen, kun ensimmäisen kerran itse niistä kuulin, luulin niiden oleman pilaa tai jotain mistä ihmiset vain haaveilivat. Kuitenkin pian huomasin kun asiaa tutkin, että ne ovat aivan oikeita, ja kun asiaa hetken pohdin, selvisi minulle myös se, miksi niitä tarjotaan.

Olet ehkä kuullut sisäänheittotuotteista, jotka ovat hyvin tavallisia ruokakaupoissa. Se tarkoittaa siis tuotetta, jota myydään todella halvalla, jotta ihmiset tulisivat kauppaan sisällä. Esimerkiksi jotain lihaa voidaan myydä tappiolla, jotta ihmiset tulisivat kauppaan, ja sitten kun harva kuitenkaan ostaa vain sitä lihaa, niin kauppaa jää kuitenkin voitolle muista ostoksista.

No koroton pikavippi on eräänlainen sisäänheittotuote.​

Nimittäin jos et ole huomannut, pikavippejä tarjoaa nykyään pelkästään Suomessa yli 40 firmaa! Kilpailu on siis äärimmäisen kovaa, kun ei meitä suomalaisia nyt kuitenkaan mitenkään loputtomasti ole.

Samalla nämä firmat ovat huomanneet, että kun lainaaja on kerran ottanut lainan ja maksanut sen takaisin, hakee hän yleensä seuraavaa lainaa lähtökohtaisesti siitä paikasta, mistä hän haki edellisen. Ja tämä käy järkiin, sillä kun kerran on maksettu laina onnistuneesti takaisin, antaa lainaaja myös paljon helpommin lainaa seuraavalla kerralla.

Näistä pointeista ymmärrät ehkä jo mitä tarkoitan.

Osa firmoista tarjoaa ensimmäistä pikavippiä hakeville ensimmäisen lainan ilmaiseksi, täysin ilman korkoja ja kuluja, jotta he saisivat hänet asiakkaakseen, sen sijaan että tämä hakisi lainaa muualta.​

Oletuksena on, että jos tämä henkilö tarvitsee vielä tulevaisuudessa pientä vippiä, hakee hän tämän sitten samaisesta firmasta, mutta nyt maksaa aivan normaalin hinnan lainastaan.

Ja päätellen siitä, kuinka kauan näitä korottomia vippejä on tarjottu, idea vaikuttaa toimivan!​

Ilmaisten vippien ansa

Asia ei kuitenkaan ole täysin niin suoraviivainen, sillä näissä vipeissä on myös eräänlainen ansa, jonka takia ne eivät aina ole loppupeleissä ilmaisia.

Pisin maksuaika tällä hetkellä tälläisellä tarjouksella on 59 päivää, ja lähes kaikissa paikoissa laina pitää maksaa takaisin KOKONAAN 30 päivän sisällä sen nostamisesta.

Ja mitä käy jos näin ei tee?  €€€€€ lainaajalle!

Nimittäin jos koko summa ei ole maksettu takaisin 30 päivän tai muun sovitun ajan sisällä, laskutetaan siitä kaikki normaalit hinnat, kustannukset, korot ja vielä myöhästymismaksu!​

Tämän takia nämä tarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää jos sopiva laina on tarjolla, mutta niiden kanssa pitää melkein olla tarkempana kuin normaalien pikavippien kanssa. Maksun myöhästyminen on nimittäin vieläkin kalliimpi asia, ja koska koko summa pitää maksaa kerralla takaisin, ei osissa, täytyy varmistaa jo etukäteen, että tämä summa löytyy valmiina sovittuna päivänä.

Lainaajan kannalta tämä on hyvä diili, sillä he saavat välillä normaalin hinnan näistä ilmaisistä lainoista. Toisaalta tämä lyhyt maksuaika ja sen rajoittaminen tarkoittaa myös sitä, että harva voi kovin suurta lainaa ottaa, jos se pitää kerran maksaa takaisin jo 30 päivän sisällä.

Tämä on hyvä pitää mielessä jos näitä pikavippejä ilman korkoa ottaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö näitä tarjouksia kannattaisi hyödyntää. Muuten ne ovat todella hyviä, ja pikavipin voi saada täysin ilmaiseksi. Jos ei kuitenkaan ole tarkkana, voi lasku tulla kalliiksi.

Kun siis haet korotonta pikavippiä, varmista ensin että pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa, äläkä ota liian suurta vippiä jos asia epäilyttää.​