Joustoluotto Heti

Joustoluotot olivat 5 vuotta sitten vielä hyvin harvinaisia, mutta muutaman viimeisen vuoden aikana on niitä tarjoavien yritysten määrä ollut kovassa kasvussa. Mikä on tehnyt joustoluotoista niin suosittuja, ja mistä hakea lainaa, jos haluat joustoluoton heti?

Mikä ylipäätänsä on joustoluotto

Koska joustoluotot ovat vielä harvinaisempia lainamuotoja kuin kulutusluotot ja pikalainat, on ehkä hyvä katsoa ensiksi hieman, miten joustoluotot oikein toimivat.

Lähin joustoluottoa muistuttava lainaväline on ehdottomasti kulutusluotto. Kulutusluotolla ja joustoluotolla on monesti melko vähän eroa, ja se eroavaisuus koskee lähinnä maksuaikataulua.​

Joustoluoton idea on nimittäin olla mahdollisimman joustava, ja tämä jousto koskee juuri sen maksuaikataulua. Nimittäin kun haet joustoluottoa, huomaat että sinulta ei yleensä kysytä, missä aikataulussa haluat sen maksaa takaisin, Monilla sivuilla on kyllä lainalaskuri, jossa saat valita erilaisia kuukausivaihtoehtoja. Nämä ovat kuitenkin vain auttamassa sinua arvioimaan, paljonko lainalle tulisi hintaa eri maksuajoilla.

Itse joustoluotot nimittäin toimivat lähes aina siten, että ne saa maksaa takaisin aivan omassa tahdissa. Ehkä haluat maksaa 30 euroa tässä kuussa, mutta saat bonukset töistä ja maksat ensi kuussa sitten vaikka 400 euroa. Sen jälkeen voit vaikka maksaa 100 euroa, kun jäi käteen hieman enemmän rahaa kuin tässä kuussa.

Valinta on sinun, tiettyyn rajaan saakka. 0€ ei nimittäin voi maksaa, vaan aina on maksettava jotakin. Tämä minimisumma sitten taas riippuu firmasta ja haluamasi lainan suuruudesta. Mitä suurempi laina, sitä suurempi minimikin yleensä.

Pienimillään minimisumma voi olla vain lainan kustannukset ja korot, jotka ovat siltä kuukaudelta syntyneet, kuten on Komplett Bankin tapauksessa. Tai sitten kyseessä voi olla jokin laskennallinen summa, kuten Fleksiluoton kanssa.​ Kuitenkin tämä summa on aina pienempi kuin se olisi, jos hakisit saman summan kulutusluottona tai pikalainana.

Joustoluotossa sinä saat pitkälti määrätä sitä, kuinka nopeasti lainan maksat takaisin, ja millaisissa erissä. Se onkin parhaita vaihtoehtoja ihmisille, joiden tulot ja käteen jäävät rahat vaihtelevat, ja jotka haluavat suurempaa lainaa pienillä kuukausierillä.

Joustoluotto heti tilille

Tämä joustavuus ei kuitenkaan ole joustoluoton ainoa hyvä etu, vaan siltä löytyy toinenkin ässä hihasta. Nimittäin on mahdollista monesti saada joustoluotto heti, vaikka keskellä yötä! Joustoluottojen kanssa ei nimittäin ole samanlaista rajoitetta kuin pikavippien kanssa, joka estäisi niiden maksamisen tileille yöaikaan.

Sen seurauksena monelta firmalta on mahdollista saada joustoluotto heti, oli kello sitten aamu 9 tai yöllä kello 2.​

Jos siis rahaa on saatava tilille nopeasti, on joustoluotto hieman yllättäenkin eräs nopeimmista keinosta sitä saada.

Joustoluoton hakeminen

Joustoluottoa hakiessa ei juuri eroja huomaa verrattuna pikavippien ja muiden luottojen hakemiseen. Merkittävin ero onkin vain se, että haluttua maksuaikaa ei kysellä.

joustoluotto heti netistä

Joustoluottoa on mahdollista hakea pankista tai netistä, joskin tämä artikkeli keskittyy netistä saatavien luottojen maailmaan. Pankeista hakiessa on hieman omat säännöt, ja yleensä lainan hakeminen on hitaampia ja työläämpi prosessi pankin kautta. Toisaalta lainaa saa yleensä halvemmalla pankista, mutta sitä voi olla vaikeampi saada jos suhteet pankkiin ovat heikommat. Senpä takia moni hankkii nykyään joustoluottoja netistä.

Netistä haettaessa homma menee jotakuinkin siten, että menet johonkin näitä luottoja tarjoavien yritysten sivuilla ja täytät heidän hakemuksensa. Listan paikoista ja suosituksia näet joustoluottovertailustamme yllä.

Hakemuksen täyttö ei yleensä vie varttia enempää, jonka jälkeen voit mahdollisesti saada heti käyttöösi joustoluottotilin. Tämä tililuotto antaa sinulle oikeuden nostaa rahaa omalle tilillesi luottorajaan saakka, hieman kuin luottokortin kanssa. Mitään velvollisuutta nostoja tehdä se ei kuitenkaan luo.

Kun olet valmis tekemään noston, voit tehdä sen yleisesti netistä tai tekstarin avulla. Rahat tulevat tilillesi yleensä viimeistään 15 minuutin sisällä, ja monesti käytännössä heti.​

Joustoluoton hakemista ei siis voi mitenkään kuvailla työlääksi prosessiksi, tai edes oikein aikaavieväksi!​