Laina Ilman Korkoa (2021) – Hae Ilmainen Laina!

Lainat

maalis 15

Se että saisi lainan ilman korkoa on houkutteleva tarjous, ja sellainen joka on vielä mahdollista muutamasta paikasta näin vuonna 2018.

Tähän olemmekin listanneet parhaat ilmaiset lainat, sekä kertoneet hieman niiden taustoista.​

Miten on mahdollista saada laina ilman korkoa?

Kyseinen kysymys on eräs yleisimmistä ajatuksista mikä ihmisille tulee kun he kuulevat ns. ilmaisesta lainasta. Miten on mahdollista, että kukaan oikeasti tarjoaisi sitä toisille?

Ideana ne kuitenkin toimivat usein samalla tavalla kuin vaikka ruokakaupat tai muut marketit, jotka myyvät jotakin tuotetta tappiolla, ja toivovat että asiakkaat ostavat niiden ohessa muita tuotteita jotta he jäisivät voitolle.

On nimittäin muutamat keinot, miten lainapalvelut jäävät voitolle myös ilmaisista lainoista:​

  • Lainaaja voi hakea seuraavan lainan samasta paikasta kuin mistä sai lainan ilman korkoa, mutta nyt maksaa siitä normaalin hinnan (Tämä siksi, että usein toinen laina on todella helppo saada paikasta mistä on jo kerran lainaa hakenut ja sen todistetusti maksanut takaisin.)
  • Tai lainaaja voi maksaa lainan takaisin myöhässä, jolloin he joutuvat maksamaan siitä normaalin hinnaston mukaiset korot.

Tuon kakkoskohdan takia suosittelenkin olemaan erityisen tarkkana kun hyödynnät näitä lainatarjouksia, sillä pienikin myöhästyminen voi tuon seikan takia tehdä siitä erittäin kalliin. 

Vaikka nämä ovat aivan loistavia tarjouksia, voi niistä tulla kalliita jos hoitaa asiat ihan päin honkia. Maksuaikaa on näissä nimittäin yleensä vain noin 30 vuorokautta, jonka jälkeen koko lainasumma pitää maksaa pois kerralla. Jos näin ei tee, tulee lasku perässä.​

Laina Ilman Korkoa (2018) - Hae Ilmainen Laina!

Ilmainen laina = ansa ?

Tämä ei kuitenkaan tarkoita että näissä olisi mitään jujua tai koiraa haudattuna. Lainaehdot ovat selkeät ja ne kyllä ilmoitetaan rehellisesti ja avoimesti. Kuitenkin osa lainaajista maksaa nämä lainat myöhässä, joten siitä on varoitettava.

Tämä ei kuitenkaan siis tarkoita ettäkö nämä lainapaikat yrittäisivät jotenkin jallittaa sinua maksamaan laskun myöhässä. Enemmän he toivovat että hoidat lainan kunnialla, ja otat sitten myöhemmin heiltä useamman lainan, jotka myös maksat ajoissa.

Tosiasiassa lainanantajat pelkäävät eniten juuri tilanteita, jossa eräpäivä menee umpeen ja rahoja ei kuulu. Vaikka joskus se tuottee tuloja tälläisen myöhästymismaksujen kautta, tienaisivat he paljon paremmin jos kaikki maksaisivat lainansa takaisin ajoissa ja kokonaan.

Joskus kuulee kommentteja siitä, kuinka ihmiset valittavat että heitä on huijattu maksamaan laina myöhässä. Usein nämä kuitenkin ovat selityksiä, sillä lainapaikkojen kannalta tämä ei oikein käy järkeen ja kasvattaisi vaan riskiä turhaan.

Totta nimittäin on, että varsinkin isot lainamestat tienaavat aivan riittävästi ja jopa enemmän, jos kaikki lainat maksettaisiin ajoissa. Tämä on heidän toiveensa, ei jallittaa pari kymppiä ulos kikkailemalla laskujen kanssa.

Mikäli siis etsit pientä lainaa noin kuukauden ajaksi, kannattaa tälläinen laina ilman korkoa ottaa ehdottomasti mikäli et vielä kyseisten palvelujen asiakas ole. Nämä ovat ehdottomasti niitä parhaita lainatarjouksia mitä netissä on vuonna 2018. Kaikkiin tilanteisiin ja kaikille ne eivät sovi, mutta jos ne sinulle sopivat, ei niitä kannata jättää käyttämättä!​