Helppo Pikavippi – Katso Halvin Pikavippi (2021)

Pikavippi

maalis 15

Halusit sitten helpon pikavipin, tai vain sen halvimman, tästä vippivertailusta löydät kummatkin. Olemme keränneet helposti selattavaan ja järjesteltävään vippivertailuun kaikki parhaat helpot ja edulliset pikavipit, mitä vuonna 2018 on tarjolla.

Mistä helppo pikavippi

Jos tavoitteenasi on hankkia helppo pikavippi, on sellainen onneksi nykyään todella helppo saada! Lähes jokainen netissä tarjolla oleva pikalaina on mahdollista saada haettua jo alle vartissa, ja rahat tulevat käyttöösi monesti myös jo reilusti alle tunnissa.

Helppous siis usein ei ole ongelma, vaan hakemuksen saat täytettyä näppärästi koneelta käsin, ilman että sinun täytyy käydä missään. Koko homma hoituukin suoraan netin kautta verkossa, ja ainoa ehkä haasta voi olla palkkakuitin lähettäminen hakemuksen yhteydessä.

Se onnstuu kuitenkin usein nykyään myös kännykällä lähettämällä, joko sähköpostilla tai muuta kautta. Nappaat vain kuvat tositteesta kännykän kameralla, ja laitat menemään. Tämän ansiosta myös tälläisten liitteiden lähettäminen on usein melko vaivaton prosessi.​

Helppo pikavippi voi tietenkin tarkoittaa myös lainaa jota on helppo saada. Tähän helppouteen vaikuttaa usein lainan suuruus ja omat tulot enemmän kuin ehkä se, mistä se on haettu.

Pieniä lainoja on helpompi saada kuin suuria, ja mitä korkeammat ovat omat tulot, sitä helpompaa myös lainan saaminen on. Totta on kuitenkin että osa paikoista on selvästi tiukempia lainan myöntämisen suhteen kuin toiset. Yleensä lainapaikan vaativat ikäraja antaa mukavasti myös viitteitä tämän tiukkuudesta. Jos ikäraja on 23v, on kriteerit todennäköisesti vaativammat kuin jos ikäraja olisi 19v.​

Pieniä vippejä saa yleensä kuitenkin helposti vaikka tulot olisi pienet. Suurien lainojen kanssa usein mahdollista on myös saada melko helposti lainaa, kunhan maksuaika on tarpeeksi pitkä.

Entä sitten se halvin pikavippi

Halvinta pikavippiä etsivälle ovat tälläiset lainavertailut ja erilaiset lainojenkilpailutuspaikat loistavia. Se että alkaisi itse käydä lävitse kaikkia netistä löytyviä pikalainoja veisi nykyään jo niin paljon aikaa, että on parempi katsoa tämän tyylisten lainojen vertailusivustojen vertailuja ja tehdä päätöksiä niiden kautta.

Hyvä tapa onkin valita listalta muutama lainapaikka, ja mennä heidän kotisivuilleen. Sieltä voit lukea hieman näistä lainoista, ja tehdä sen mukaan sitten lopullisen päätöksen.

Vertailu kannattaa ehdottomasti tehdä varsinkin suurempien luottojen kanssa, joskin pienten pikavippien kanssa säästöt jäävät usein myös pieniksi. Koska se ei kuitenkaan vie paljoa aikaa, niin miksi ei sitä tekisi niidenkin kanssa. Säästö on aina säästöä kuitenkin!​