Finncredit Kokemuksia – Vippiä 18 vuotiaalle

Lainaajat

loka 09
Finncredit kokemuksia

Finncredit on eräs Global Fourfinance S.A:n suomalaisille lainaajille tarjoamista palveluista, jonka kautta voit hakea lainaa 2250 euroon asti nopeasti ja helposti netin kautta.

Nämä lainat ovat kuin perinteisiä pikavippejä, maksuaikojen ollessa aika lyhyitä ja tarjolla olevien lainojen summien ollessa halujen mukaan myös pienempiä.

Se miksi Finncredit ansaitsee kuitenkin maininnan sivuillamme on se, että se tarjoaa myös pikavippiä 18 vuotiaille, joita ei enään 2017 niin helposti saadakkaan.​

Finncreditin lainat

Finncreditin kautta voi hakea lainoja aivan pienimmistä summista alkaen. Pienin mahdollinen laina on nimittäin vain 20 euroa.

Enimmillään lainaa voi taas hakea 2250 euroa, mutta tällöin on hyvä huomata että tämän lainan maksuaika on melko lyhyt, kuten yleisestikkin Finncreditin lainoilla.

Lainaa hakiessa on tarjolla yleensä 2 - 3 eri vaihtoehtoa maksuaikatauluksi. Nämä vaihtoehdot riippuvat halutun lainan suuruudesta.

Pisimmät maksuajat, eli 60 ja 90 vuorokautta on tarjolla vain lainasumman ylittäessä 1000 euroa. Tätä pienemmillä lainoille tarjolla on vain 7, 14 ja 30 päivän maksuaikaa.

Verrattuna moniin uudenpiin vippimestoihin, on Finncreditin laina-ajat siis erittäin lyhyitä.

Hinnastoltaan lainat ovat hieman hintavia, tosin ei niin kalliita jos verrataan muihin 18-vuotiaiden vippeihin.

Nostamalla lainan kannattaa varautua maksamaan takaisin ainakin noin 35 - 50 % lainatusta summasta korkona. Maksuajan ollessa näin lyhyt, tekee tämä todellisesta vuosikorosta erittäin korkean.

Tämän takia varsinkin yli 20-vuotiaden kannattaa suosiolla hakea lainaa muualta, ja monien 18-vuotiaidenkin harkita ainakin esimerkiksi Lainaston käyttämistä Finncreditin sijasta.​

Kaikki Finncreditin tarjoamat pikalainat ja vipit ovat vakuudettomia eikä niihin tarvitse antaa takaajia.​

Lainan hakeminen

Kiitoksena on kuitenkin sanottava, että Finncreditiltä on helppo hakea lainaa, ja lainahakemuksen  saa täytettyä todella nopeasti.

Hakemus täytetään yrityksen nettisivujen kautta, ja päätös lainasta tulee todella nopeasti.​

Lainasto kokemuksia

Finncredit ei ole sieltä suosituimmasta päästä mitä tulee netissä toimiviin lainafirmoihin, jonka takia sen kokemuksia oli myös hieman hankala löytää.

Eniten Finncredit kokemuksia olikin liittyen yrityksen kämmiin, jossa se oli lähettänyt asiakkailleen laskuja ja muistutuskirjeitä hieman hätiköiden ja huolimattomasti.

Nämä vaikuttavat kuitenkin olevan jo takanapäin, ainakin päätellen kommenttien iästä.

Yrityksen takaa löytyy kuitenkin eräs Euroopan suurimmista netissä lainoja kuluttajille tarjoavista yrityksistä, joten siinä mielessä luotettavuuden tai sellaisen kannalta epältävää ei pahemmin ole.

Finncredit Arvostelu

Finncredit tarjoaa hieman hintavia ja lyhytkestoisia pikavippejä, joita parempia tarjouksia löytyy varsinkin yli 20-vuotiaille melko helpostikkin.

Joillekkin 18 vuotiaille tälläinen laina voi kuitenkin olle sopiva. Jos etsit pienehköä, helposti saatavaa lyhytkestoista pikavippiä, voi Finncreditin vippi olla sinulle ihan passeli.​

Hyvät puolet

  • Antaa pienempiäkin lainoja
  • Lainahakemus lyhyt ja yksinkertainen
  • Luotettava lainaaja
  • Lainaa myös 18-vuotiaille.

Heikkoudet

  • Lainat melko kalliita
  • Maksuajat erittäin lyhyet