Cashbuddy Kokemuksia – 3000€ Kulutusluotto

Lainaajat

loka 08
Cashbuddy

Cashbuddy on ruotsalaiset juuret omaava lainafirma, joka on rantautunut Suomeen muutama vuosi sitten.

Se tarjoaa kulutusluottoa 3000 ​€ saakka, jättäen kuitenkin aivan pienimmät lainat tarjonnastaan kokonaan pois. Jos siis etsit alle 1000 euron lainaa tai luottoa, täytyy sinun suunnata katseesi muualle.

Vaikka Cashbuddy on moniin kilpailijoihin verrattuna vielä aika tuore tulokas, on se saanut ripeään tahtiin kerättyä asiakkaita. Kiitos tästä kuuluu erityisesti sen melko edullisten hintojen sekä mahdollisuuden saada rahat tililleen käytettäväksi erittäinkin nopeasti.

Cashbuddyn lainoja voivat hakea seuraavat ehdot täyttävät asiakkaat:​

 • Suomen kansalaisuus tai vakituinen osoite Suomessa
 • Ikää ainakin 20v
 • Ei maksihäiriömerkintöjä
 • Nettipankkitunnukset omalla nimellä käytettävissä varmennukseen.

Cashbuddyn lainat

Cashbuddyn kautta on mahdollista hakea kulutusluottoa 1000 - 3000 €, aina 100 euron askelin. Maksuaikaa näille lainoille taas voi hakea 12 kuukaudesta aina 60 kuukauteen asti.

Cashbuddyn kotisivuilta löytyy erittäin hyvä lainalaskuri, jonka avulla on helppo arvioida lainan mahdollista hintaa sekä kuukausieriä. Sitä kannattaakin hyödyntää ennen kuin hakee lainaa.​

cashbuddy kokemuksia

Valitettavasti Cashbuddyn hinnoittelu on hieman monimutkainen hinnan muodostuessa monesta eri osasta, jonka takia laskuri on melkeinpä ainoita keinoja saada hyvä kuva lainan hinnasta. Onneksi todellinen hinta ja korko näkyy selvästi laskurista ilman piilottelua.

Lainojen todellinen vuosikorko on noin 35 - 65 % välillä, joten vaihtelua on melko paljon saman firmankin sisällä.

Tarkat arviot näet laskurin avulla, mutta yleensä suurimmat todelliset vuosikorot ovat lainoilla, joissa haetaan pientä lainaa todella pitkällä maksuajalla. MItä suurempi lainasumma, sitä pienemmällä korolla sitä yleensä voit Cashbuddylta saada.

Jos etsit kohtuullista tai pienehköä kulutusluottoa pitkällä maksuajalla ja kohtuullisella hinnalla, on Cashbuddy eräs parhaista lainasivustoista tähän tarkoitukseen.

Yleisesti kulutusluottojen kohdalla sen hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset.​

Kaikki Cashbuddyn lainat ovat vakuudettomia eikä lainaamiseen tarvita takaajia.​

Lainan hakeminen

Cashbuddyn luottotilin saat avattua nopeasti ja helposti osoitteesta Cashbuddy.fi. Sieltä löydät myös jo edellä kehumamme lainalaskurin, ja pääset lukemaan tarkemmin tietoa heidän lainojen ehdoista niin halutessasi.

Hakemuksen jätetyttäsi saat lainapäätöksen heti paikalla, ja voit hyväksyä sen myös heti verkkopankkitunnusten avulla. Näin ollet voit saada rahat käyttöösi jo reilusti alle 30 minuutissa, joka on erittäin nopea tapa saada rahaa tarvittaessa vaikka kovempaankin hätään.​

Cashbuddy kokemuksia

Cashbuddy välittää asiakkaistaan, ja onkin selvittänyt aivan itse Cashbuddy kokemuksia ja kerännyt niitä nettisivuilleen.

Kyselystä käy ainakin ilmi, että eniten kiitosta tämä palvelu on saanut nopeista maksuistaan sekä lainan hakemisen helppoudesta. Mahdollisuus saada pidempääkin maksuaikaa on myös saanut kiitosta.

Suurimmat miinukset taas ovat tulleet siitä, että aina ei ole saanut niin suurta lainaa kuin hakija olisi halunnut. Osaa on myös ärsyttänyt muistutukset lainan takaisinmaksusta, joita on lähetetty tekstarilla.

Keskimäärin kokemukset ovat kuitenkin olleet positiiviset, ja suurin osa asiakkaista olisi valmis suosittelemaan palvelua muillekkin.​

Cashbuddy Arvostelu

Cashbuddy on erinomainen lainapaikka erityisesti jos etsit kohtuullista kulutusluottoa pitkällä maksuajalla ja kohtuullisilla kuluilla.

Kuitenkin kaikkiin kulutusluottoihin tätä paikkaa voi suositella, sillä hinnat ovat erittäin kohtuulliset moniin muihin kilpailijoihin nähden. Ja paikat josta yleensä voi tätä edullisempaa lainaa saada, ovat myös usein erittäin paljon tiukempia lainan myöntämisen suhteen.​

Hyvät puolet

 • Kulutusluotot melko edullisia
 • Lainahakemuksen saa täytettyä nopeasti
 • Luotettava lainaaja
 • Tarjolla pidempääkin maksuaikaa
 • Lainapäätös heti

Heikkoudet

 • Ei lainaa 18-vuotiaille
 • Ei tarjoa pieniä lainoja
 • Lainojen hinnoittelu hieman monimutkainen ja lainalaskuria tarvitaan.